Galéria: HANGULAT, DESIGN, STYLING

A lakás berendezése szorosan összefügg az életmóddal, életvitellel, és jó esetben követi azok változásait: alakul a korral , a család növekedésével, az ízlés vagy érdeklődés változásával, befolyásolja a divat és a környezeti hatások.

A belső tér tervezésére számos élethelyzetben lehet szükség:
- új lakás vásárlása
- életmódváltási vágy
- stílusváltás, a lakás stílusának igazítása az életvitelhez
- egyediség kifejezése
- házasságkötés, családalapítás
- újrakezdés
- lakás bérbeadása vagy eladása esetén
Lakberendezőként sok olyan élethelyzettel is találkozunk, amikor a lakás berendezésének menetéből éppen a tervezést hagyták el. Ne felejtse el, hogy tervezés nélkül nem megy! Akár egyedül, akár lakberendezővel, de a tervezés elengedhetetlen.
Egy családi ház vagy lakás berendezése összetett, és kevesen vannak, akik biztosan jól meg tudják ítélni, mitől jó, mitől használható a lakótér - ami aztán tartósan meghatározza az élet minőségét.

Tehát gondolkozzunk és tervezzünk! AJÁNLATKÉRÉS>>

A styling és hangulattervezés stílusjegyek, anyagok, textúrák, színek, struktúrák, vonalvezetések harmonikus kompozíciója - az egyéniséghez igazítva.

A belső terek tervezése magában foglalja a hangulattervezést is, azonban tapasztalataink szerint számtalan olyan helyzet van, amikor a burkolatok, bútorok, berendezések nagy része adott.
Ilyenkor a lakberendezőnek a kiegészítő tárgyak, textíliák, tapéták, színek, növények variációs lehetőségei jelentik a játékteret ahhoz, hogy a lakás tereit a meglévő berendezésekkel, bútorokkal a styling során egységes képpé formálja, összefogja.
Egységes hangulatot teremtünk már meglévő berendezésnél is. AJÁNLATKÉRÉS>>

 

.

A tervezés során meghatározzuk és szemléltetjük a fenti szempontok szerinti kialakítás hangsúlyos elemeit, a javasolt színeket, textúrákat, a bútorok optimális elrendezését és a dísztárgyak, dekorációs elemek, képek harmonikus elhelyezését. Ábrázoljuk az alaprajzi elrendezésüket, valamint bemutatjuk a javasolt anyagokat, színeket és felületeket, és megjelenítjük az ö sszhatás lényeges elemeit. AJÁNLATKÉRÉS>>